BLIV SMERTEFRI

1-1 behandling for dig, med en længerevarende smerteproblematik. Bliv tryg i egen krop og forstå hvorfor du oplever smerter.

Forløbet “BLIV SMERTEFRI” er for dig som har haft smerter i en længere periode (læs 3-6 måneder eller mere). Smerter som ikke nødvendigvis er kommet af en specifik årsag, eller har nogen specifik diagnose - men som heller ikke er forsvundet, trods tidligere behandlinger og hvile. Du ønsker inderligt at forstå hvorfor du oplever disse smerter, og en plan for hvornår og hvordan du slipper af med dem igen.

På dette forløb, lærer du at forstå dine smerter. Hvorfor du oplever dem og hvad der er med til at holde dem ved lige. Du vil få en dybere forståelse for hvilke faktorer der har indflydelse på dine smerter og hvordan du arbejder på at mindske dem. Som en del af din behandling vil du være aktiv, i form af bevægelse og træning for at styrke tilliden til din krop igen og gøre den stærk og robust. Dette vil foregå specifikt efter dine evner og mål for fremtiden. Forløbet tager 100% højde for dig og dit udgangspunkt.

Et “BLIV SMERTEFRI” forløb vil typisk indeholde følgende
1 times indledende samtale og grundig undersøgelse. Her afsættes tid til at komme godt fra start, finde de udfordringer som er vigtige for dig og lægge en plan sammen for vores fremtidige samarbejde.

1 times introduktion i smerteforståelse. Lær´at forstå hvorfor du oplever smerter ved at forstå hvordan smerter fungerer rent bio-psyko-socialt.

6 sessioner af 1-1 ugentlig aktivitet i privat træningscenter, med fysiske øvelser og aktiviteter du kan have svært ved. Her bliver du stærk og får tillid til din krop og kunnen.

8 ugers specifikt “træningsprogram” som er tilpasset dig og dit udgangspunkt med løbende tilpasning.

Fri email korrespondance under hele forløbet

Vil du gerne booke dit “BLIV SMERTEFRI” forløb? så book et HER ✓

Du er også velkommen til at booke en gratis samtale og høre om forløbet kunne være noget for dig HER ✓

Book 45 min. gratis så vi sammen kan finde en løsning på din problematik.

Book tid