BLIV SKADEFRI

1-1 sessioner for dig som har en skade du ønsker at få genoptrænet. Det kan være akutte eller længerevarende skader.

Forløbet “BLIV SKADEFRI” er for dig som har pådraget en skade. Måske er du lige blevet opereret eller er akut tilskadekommen og ønsker hjælp til din genoptræning.
På forløbet gennemgår vi din problematik grundigt. Jeg estimere omfanget af skaden og hvor lang tid du kan forvente der går, før du kan vende tilbage til enten arbejde eller idræt igen. Forløbet vil være 100% aktivt i form af bevægelse og træning tilrettelagt efter dine evner og muligheder.

På dette forløb, lærer du at forstå dine smerter. Hvorfor du oplever dem og hvad der er med til at holde dem ved lige. Du vil få en dybere forståelse for hvilke faktorer der har indflydelse på dine smerter og hvordan du arbejder på at mindske dem. Som en del af din behandling vil du være aktiv, i form af bevægelse og træning for at styrke tilliden til din krop igen og gøre den stærk og robust. Dette vil foregå specifikt efter dine evner og mål for fremtiden. Forløbet tager 100% højde for dig og dit udgangspunkt.

Et “BLIV SKADEFRI” forløb vil typisk indeholde følgende

1 times indledende samtale og grundig undersøgelse. Her afsættes tid til at komme godt fra start, tale om længden på dit genoptræningsforløb og teste dit nuværende udgangspunkt for forløbet.

8 sessioner af 1-1 ugentlig aktivitet i privat træningscenter, med fysiske øvelser og aktiviteter du kan have svært ved. Her bliver du stærk og får tillid til din krop og tester den i et miljø der minder om det du vender tilbage til.

8 ugers specifikt “træningsprogram” som er tilpasset dig og dit udgangspunkt med løbende tilpasning.

Klar til sport test/sluttest, hvis dette er nødvendigt for din problematik

Fri email korrespondance under hele forløbet

Vil du gerne booke dit “BLIV SKADEFRI” forløb? så book et HER ✓

Du er også velkommen til at booke en gratis samtale og høre om forløbet kunne være noget for dig HER ✓

Book 45 min. gratis så vi sammen kan finde en løsning på din problematik.

Book tid