MIN HISTORIE

“DEN FAGLIGE DEL”
Mit navn er Jonas, jeg er uddannet fysioterapeut fra 2013 og har arbejdet en årrække på diverse private klinikker i København. Jeg har specialiseret mig inden for 2 retninger af fysioterapien: smertebehandling af kroniske smerteproblematikker samt genoptræning af idrætsskader. Jeg har blandt andet været ansvarlig fysioterapeut for FC. Nordsjællands fodbold akademi og ansvarlig fysioterapeut hos HIK tennis klub. Nu har jeg min egen klinik i Valby, hvor jeg primært arbejder med disse to typer problematikker (idrætsskader og langvarige smerteproblematikker). Min tilgang til behandling er evidensbaseret, dvs at den fokusere på forståelsen for hele kroppen (bio-psyko-social) med fokus på at gøre mine klienter smerte/skadefri via aktiv behandling og samtaler om de faktorer som kan have indflydelse på din smerteoplevelse.
Jeg søger altid, at skabe en tryg og humoristisk stemning i mine behandlinger, som er professionel men også uformel. Du vil altid være i godt selskab hos mig.

“DEN PERSONLIGE DEL”
Jeg er gift på 10 år, har 2 skønne børn og så havde jeg en drøm om at blive skuespiller. Jeg har altid dyrket idræt, men primært fodbold og dans. I start 20éren meldte der sig en anden interesse, sang og skuespil. Der var teater i familien og det bed sig fast hos mig. Jeg havde fundet mit kald, troede jeg. For det er en hård branche og efter 6 års glæde, sved og tårer, stoppede jeg med at forsøge - jeg kunne ikke mere. jeg gik desværre ned med stress og angst. En periode i mit liv som var ekstrem hård, men som også lærte mig at det er vigtigt ikke at være alene om de udfordringer man står over for. Hvad skulle jeg så? Idræt har altid fyldt ekstremt meget hos mig, og som fysioterapeut kunne jeg kombinere det fysiske, med det mentale og menneskelige. At hjælpe andre, som også havde opgivet, eller var på vej til at opgive deres ønske om at være aktiv, dyrke en specifik idræt eller leve en hverdag uden smerter og bekymringer, det stimulerede mig - og gør det heldigvis stadig i dag.

Book 45 min. gratis så vi sammen kan finde en løsning på din problematik.

Book tid