BEHANDLING

Forstå din egen smerteoplevelse

For at forstå kroppens sprog kræver det viden og ekspertise.
Langt de fleste af mine klienter rækker ud til mig, fordi de har smerter eller en skade de ønsker hjælp til. Jeg oversætter din smerteoplevelse, så den bliver forståelig for dig - det giver tryghed i egen krop og reducerer unødige bekymringer. Hos mig lærer du at forstå din smerteoplevelse, så du kan genvinde følingen og styrken i din krop.

Få styrken tilbage

Hvis du vil være i stand til at løbe, styrketræne eller arbejde på fuld kraft igen, kræver det, at du bliver behandlet og aktiveret med den nyeste viden inden for genoptræning. Når du er klient hos mig, skal du være indstillet på at være fysisk aktiv under størstedelen af dit behandlingsforløb. For uanset hvilken smerteoplevelse du har, hvor stor en skade du har pådraget dig, og om du er blevet opereret eller snart skal opereres, er bevægelse vejen til det allerbedste genoptræningsresultat. Jeg hjælper dig naturligvis med at styre strukturen, balancen og mængden i din træningsplan.

Få et genoptræningsforløb kun for dig

En personlig samtale er grundpillen for at opnå et succesfuldt genoptræningsforløb. Med min tilgang til moderne fysioterapi gør jeg dig tryg og selvsikker i egen krop, så du er i stand til at løbe, styrketræne eller arbejde på fuld kraft igen. Jeg har stor ekspertise inden for fysioterapi, personlig træning og smertevidenskab - og jeg står klar til at hjælpe dig med skræddersyet behandling og vejledning, så du kan blive smertefri og aktiv igen.

For mig er det vigtigt at vi er fælles om dit forløb, at jeg lytter til dig og din oplevelse. Du kender din krop bedst, min opgave er at hjælpe dig med at forstå dens signaler. Jeg arbejder ud fra et princip der hedder gradueret eksponering. Det betyder helt enkelt, at vi starter stille og roligt og bygger langsomt mere og mere på. Hos mig bliver du ikke tvunget til noget som helst, men jeg udfordrer dig, både på forståelsen, og fysisk. Du vil føle dig klogere, stærkere og mere tryg i din krop efter et forløb hos mig.

Book 45 min. gratis så vi sammen kan finde en løsning på din problematik.

Book tid